Tomík na cestách

úterý 26. listopadu 2019

od 19 hodin

Sál Kvapík U Antošů

Vstupenky v předprodeji zakoupíte online zde>>>

nebo na těchto předprodejních místech:

Známý cestovatel Tomáš Vejmola alias Tomík na cestách se vydal na další neskutečnou cestu. Tentokrát vyrazil s TUKTUKEM Z THAJSKA PŘES PŮL SVĚTA AŽ NA MORAVU!
Tuktuk je thajská tříkolka, kterou si Tomík pořídil v Thajsku a bez jakýchkoli zkušenosti se úplně sám vydal s tímto 35 let starým vozem na roční cestu přes půl světa. Projel tak 13000 km přes Thajsko, Myanmar, Indii, Nepál, Írán, Turecko, Bulharsko, Srbsko, Maďarsko a Slovensko, až jej přesně do roka a do dne dotlačil na Moravu.
O tom, že to jde, když se chce, jak zvládnou těžké situace, nebo jaký to je být sám jeden rok na dobrodružné cestě a mnoho barvitých historek plných neskutečných situacích, útěků před slonem, příšerných Indů, ale i nádherného Íránu, vám Tomík s humorem a jistou nadsázkou mile rád poví za doprovodu fotografií a videí promítaných na plátně.

Leták ke stažení zde>>>