Jiří Kolbaba: Fotograf na cestách - splněný sen

18.02.2019 19:00

stránka se připravuje

Jíří Kolbaba

Fotograf na cestách - splněný sen

pondělí 18.2.2019

od 19 hodin

Sál Kvapík U Antošů

Předprodej vstupenek je již ukončen. Vstupenky budou k prodeji v den konání před akcí v pokladně Kvapíku.

Vstupenky zakoupíte on-line zde>>>

a na tradičních předprodejních místech:

Jirny - Hostinec U Antošů | Jirny - Obecní úřad | Jirny - prodejny potravin | Nové Jirny - Veteran car club | Šestajovice -
Řeznictví Marešovi | Horoušany - Čerpací stanice Petr | Úvaly - Cukrárna Pod Kaštany | Nehvizdy - Obecní úřad | Zeleneč
- Obecní úřad | Horní Počernice - OK Cukrárna | Klánovice - Cukrárna Bazar | Klánovice - Restaurace Babiččina Beseda

V tomto nestandardním pořadu představí cestovatel množství snímků přírody, lidských tváří, zvířat a situací ze všech šesti kontinentů planety. Exotický výlet objasní specifika některých oblastí, přiblíží subjektivní pocity autora při snímání fotografií a přirozeně motivuje diváky k jejich vlastním cestovatelským projektům a fotografování. Večer plný inspirací mimo jiné objasní mechanizmy globálního cestování a zásady kompoziční tvorby.

Cestovatel a fotograf Jiří Kolbaba vyjíždí každý rok na expedice a poznávací cesty do nejodlehlejších oblastí světa. Vozí textový a obrazový materiál, který pravidelně zpracovává do veřejných a mediálních projektů. V Česku i zahraničí organizuje tématické fotovýstavy o krásách světa. Více o autorovi zde>>>