EWA FARNA - Málo se známe tour 2020

13.12.2020 19:00

Velice nás mrzí, že už poněkolikáté musíme koncert zrušit, ale nemůžeme s tím nic dělat! V současnosti jednáme s manažerem o novém termínu na jaře 2021. Již zakoupené vstupenky zůstávají i nadále v platnosti, ale zároveň je můžete i vrátit. Budeme ovšem rádi, pokud s námi dále vydržíte.

EWA FARNA

Support: Roman Tomeš

MÁLO SE ZNÁME

TOUR 2020

nový termín JARO 2021

od 19 hodin

Kulturní dům v Jirnech

Vstupenky zakoupíte on-line zde>>>

a na následujících předprodejních místech:

Ceník vstupenek:

VIP 790 Kč | základní 690 Kč | zlevněná 590 Kč (mládež do 12 let, senioří 65+, ZTP/ZTP/P)

partnerská vstupenka 2500 Kč

Partnerská vstupenka zaručí první místa v sále, rezervaci na místo (usazení hosteskou) a přednostní obsluhu u baru. Při koupi dvou a více vstupenek možnost uvedení jména jako partnera akce na banneru v sále Kulturního domu Jirny. Koupí této vstupenky máte možnost se podílet jako partner na realizaci projektu "Koncert Otevřených Srdcí - Ewa Farna - Málo se známe tour 2020"

Přesto, pokud byste z jakéhokoliv důvodu nemohli přijít, nabízíme Vám možnost vrácení vstupného.

Chci vrátit vstupenky?

Budeme moc rádi, jestliže s námi vydržíte do nového prosincového termínu, ale pokud z různých důvodů nemůžete, nabízíme Vám možnost vrácení vstupenek.

Klasická papírová vstupenka - vrací Obecní úřad Jirny v neúřední dny, tj. úterý, čtvrtek a pátek od 8 - 12 hodin v podatelně

Elektronická vstupenka - vrací přímo Goout, např. přes e-mail: info@goout.cz

Plakát ke stažení zde>>>