OLYMPIC

neděle 20.10.2019

od 19 hodin

Kulturní dům v Jirnech

vstupné 690 Kč | VIP 790 Kč | zlevněné 590 Kč (senior 65+, děti do 12 let)

V Y P R O D Á N O !

Teší nás velký zájem o koncert skupiny Olympic, ale musíme Vám oznámit, že vstupenky v předprodeji jsou již vyprodány. Několik málo kusů bude ještě k dispozici v den konání koncertu v pokladně KD Jirny.

Vstupenky zakoupíte on-line zde>>>

a na těchto předprodejních místech:

Jirny - Hostinec U Antošů | Jirny - Obecní úřad | Jirny - prodejny potravin | Nové Jirny - Veteran car club | Šestajovice -
Řeznictví Marešovi | Horoušany - Čerpací stanice Petr | Úvaly - Cukrárna Pod Kaštany | Nehvizdy - Obecní úřad | Zeleneč
- Obecní úřad | Horní Počernice - OK Cukrárna | Klánovice - Cukrárna Bazar | Klánovice - Restaurace Babiččina Beseda

Plakát ke stažení zde>>>

plakát ke stažení zde>>>