JIRENSKÉ SRDCEBRANÍ 2017

Lucie Bílá, Petr Malásek - RECITÁL

Všechno je možné!  To je výstižný podtitul 5. ročníku Jirenského Srdcebraní. Lucie Bílá s Petrem Maláskem byli opravdu 22.11.2017 v Jirnech! A to není vše. Aby toho nebylo málo, na úvod koncertu vystoupil Vladimír Aubrecht, skvělý nevidomý pianista, který se společně s klienty studia Oáza pro mentálně postižené a klienty centra Dědina stal součástí letošního charitativního ročníku.

Atmosféra v sále byla od začátku strhující a ztišené publikum s očekáváním přijímalo každý tón. Moc Vám všem děkujeme!

Vám divákům, Vladimírovi, ale především energií neutuchající paní Lucii a jejímu virtuóznímu doprovodu panu Petrovi. Letošní ročník se opravdu vydařil! Jsme velmi rádi, že jsme mohli pozvat handicapované klienty, ale také za to, že výtěžek z letošního ročníku poputuje do obnovy komunitního a společenského centra v Jirnech „Sálu U Antošů“. Toto centrum bude složit nejen k setkávání lidí v této příměstské oblasti, těch tzv. zdravých či handicapovaných, ale především k posilování mezilidských vztahů, které jsou pro rozvoj člověka a místa, kde žije, tak důležité.

Ještě jednou děkujeme za tento společný mimořádný zážitek!

Vstup do FOTOGALERIE

Plakát ke stažení zde>>>

Poděkování rovněž patří obci Jirny, generálnímu partnerovi Jirenského Srdcebraní 2017 společnosti DEKSTONE přírodní kámen s.r.o.

a partnerům: Labox s.r.o., Kamenosochařství - František Hausdorf - Nové Jirny, APD Jirny s.r.o. - osobní a nákladní pneuservisMichal Červenka - zemní práceČerpací stanice PetrHV - Granit s.r.o. - Nové Jirny, PPG Deco Czech a.s. - Jirny, Pragomedica Plus a.s. - Říčany, LE & CO - Ing. Jiří Lenc, s.r.o.ZOS Šestajovice-Jirny, a.s.