Učitelé z hvězd - Viliam Poltikovič - projekce a beseda

10.12.2013 19:00

V Klánovickém kulturním centru Nová Beseda se dne 10.12.2013 uskutečnila projekce filmu Viliama Poltikoviče "Učitelé z hvězd", která byla doplněna besedou s autorem nad zajímavými tématy jako jsou paranormální jevy, UFO, multidimenzionální realita atd.

Viliam Poltikovič, uznávaný český režisér, kameraman, fotograf a cestovatel se na svých cestách za poznáním setkává s mimořádnými jevy a nezvratitelnými skutečnostmi, které mohou obohatit realitu každého z nás.

Leták ZDE.

Vesmír je nekonečný nejen v našem prostoru a čase, je nekonečný i v množství vícedimenzionálních prostorů. Vědecká pozorování i mnohé osobní zkušenosti nasvědčují tomu, že žijeme v mnoharozměrné realitě, kde se vzájemně prolíná a ovlivňuje bezpočet světů, vesmírů s vyšším počtem dimenzí. Film byl natáčen v Peru, kde je řada zvláštních energetických zón a kde stovky lidí velmi často pozorují podivuhodné světelné objekty, které označujeme jako UFO. A nejde jen o pozorování objektů, ale i zvláštních humanoidních bytostí. Svědectví o tom ve filmu podávají nejen vesničané, ale i vojenský pilot, velitel letky, starostové měst a vládní expert na jev UFO. Peruánští šamani spolupracují s těmito bytostmi z jiných světů, dimenzí, odedávna – pomáhají jim léčit lidi a učí je, proto jim šamani říkají „učitelé z hvězd“. Film přináší i vysvětlení obrazců na planině Nazca a poukazuje na zvláštní schopnosti zvířat jako je například teleportace termití královny.

Závěrem připojujeme zajímavý článek, který otiskl časopis  Reflex - Mimozemšťané žijí mezi námi, tvrdí kanadský exministr obrany