Malé poděkování

23.11.2016 16:45

Nejsem ten typ, který často píše příspěvky do časopisů nebo novin. Musím přiznat, že je to vlastně poprvé. Chtěla bych se vrátit k události, o které se již psalo v minulém čísle Jirenského zpravodaje.

V sobotu 22.10.2016 se uskutečnil v našem Kulturním domě koncert Ondřeje Havelky a jeho orchestru Melody Makers. O koncert byl velký zájem. Vstupenky byly brzy vyprodány a sál nabit lidmi různého věku do posledního místečka. To se v Jirnech tak často nestává. Byl to velmi příjemný večer naplněný hudbou, zpěvem, vynikajícími sólovými výstupy muzikantů a vtipným komentářem Ondřeje Havelky.

Ale já bych své poděkování dnes nasměrovala také jinam a to k organizátorům tohoto večera, ke Sdružení otevřených srdcí. Jeho členové nám připravili již několik krásných koncertů a myslím, že si zaslouží dík. Viděla jsem je více než týden před koncertem přicházet večer co večer po své práci a bez nároků na honorář do Kulturního domu. Zdobili sál, zařizovali vše potřebné. Uklízeli zázemí pro umělce, aby bylo vše v pořádku a na úrovni, za kterou by se obec nemusela stydět. Bez těchto obětavých lidí bychom nezažili krásný večer, na který budeme ještě dlouho vzpomínat. Děkujeme

(autorka si nepřála uveřejnit své jméno)