JIRENSKÉ SRDCEBRANÍ 2016

Ondřej Havelka a jeho Melody Makers

Jirenský spolek „Sdružení Otevřených Srdcí“ děkuje všem, kteří se zapojili do organizace letošního Jirenského Srdcebraní s Ondřejem Havelkou a jeho Melody Makers, které se událo v sobotu 22. října 2016 v Kulturním domě v Jirnech.

Z výtěžku vstupného by nebylo vůbec možné pokrýt všechny náklady na takto náročné představení. O tom jistě ví své všichni, kteří přispívají svou činností ke zkvalitnění kulturního a společenského života u nás v Jirnech. Bylo nutné oslovit nemalou řádku sponzorů a dobrých lidí. Ne všichni oslovení chtěli nebo mohli pomocnou ruku podat. Nicméně naprostá většina oslovených souzní s potřebou obnovovat v dnešní době a zejména u nás v obci vztahy. Ať jsou to vztahy mezilidské, sousedské, vztahy mezi spolky, vztahy ke krajině či místu, kde jsme se rozhodli žít. Říká se tomu pospolitost, vzájemnost a sounáležitost a bez vzájemné pomoci a spolupráce lidí vč. firem a institucí by tyto ideály nebylo možné podporovat.

Nelze zde vyjmenovat všechny, kterým poděkování náleží. Ráda bych přesto poděkovala obci Jirny resp. panu starostovi Stanislavu Skořepovi a panu Janu Cibulkovi za spolupráci při znovu zprovoznění další šatny v kulturním domě, jejíž příprava byla pro konání koncertu nezbytná. Na jejím vybavení se podílel i náš spolek a jistě bude s úctou a radostí využívána všemi, kteří ji budou při pořádání větších akcí v kulturním domě pro vystupující potřebovat.

Děkujeme generálnímu partnerovi Jirenského Srdcebraní 2016 společnosti DEKSTONE přírodní kámen s.r.o.

Dále společnostem: APD Jirny s.r.o. - osobní a nákladní pneuservisMichal Červenka - zemní práceČerpací stanice PetrKamenosochařství - František Hausdorf - Nové Jirny, Kamenictví Hausdorf - Granit s.r.o. - Nové Jirny, PPG Deco Czech a.s. - Jirny, Pragomedica Plus a.s. - Říčany, Tržan lahůdky s.r.o. - Čelákovice, Vecom zdvihací zařízení s.r.o. - Praha, Labox s.r.o.LE & CO - Ing. Jiří Lenc, s.r.o.ZOS Šestajovice-Jirny, a.s.

A dále děkujeme všem prodejním místům vstupenek:

Hostinec „U Antošů“ - Jirny, Potraviny Haken - Nové Jirny, Řeznictví Marešovi - Šestajovice, Čerpací stanice Petr - Horoušany, Cukrárna Pod Kaštany - Úvaly, Restaurace „ U Drástů“ – Nehvizdy, Obecní úřad Zeleneč, OK Cukrárna - Horní Počernice, Cukrárna Bazar - Klánovice, Restaurace Babiččina Beseda – Klánovice.

Vlastní příprava sálu, výzdoba, instalace historického vozu a výstavy historických radií si vyžádala další pomocníky, z nichž bychom chtěli tímto také poděkovat panu Zbyňku Kolocovi se ZŠ Jirny, panu Jaroslavu Jiráskovi a zástupcům Sokola Jirny paní Heleně Křížové a Miloši Šrůtkovi, herci divadel pražských Stanislavu Lehkému. Celoživotního koníčka na výstavě historických rádií prezentovali pánové Pavel Zelenka (Integra bazar, old radio) a Martin Stránský (historický radioklub). Vůz AERO 1000 zapůjčil do sálu kulturního domu a osobně s ním z Klánovic přijel klánovický patriot a buditel pan Jindřich Lukáš.

Děkujeme rovněž všem návštěvníkům Jirenského Srdcebraní za vytvoření nádherné atmosféry a všem lidem dobré vůle, kterým na společných věcech záleží a kteří neztrácejí ideály.

Cítíme, že podobné akce mají smysl a hlavně, jak říká podtitul letošního ročníku, „nás to tady furt baví“.

Za Sdružení Otevřených Srdcí                                                                           Helena Zelenková

Fotogalerie Jirenské Srdcebraní 2016

1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>